Om

Om vores udgivelse

Dreamsder er verdens navn i udgivelse. Fra magasiner og bøger til kort og omfattende digitalt indhold, hvor giver alt hvad du behøver fra et lokalt perspektiv. Hvert år stoler millioner af læsere på Dreamsder for up-to-date information om, hvor de skal hen, og hvad de skal se i mere end 100 byer verden over. Dynamisk indhold skabt af lokale redaktører dækker afgørende spisning, shopping, attraktioner, underholdningsmuligheder og mere, alt fra insiderens synspunkt.

Vores digitale produkter

Dreamsder Digital Universe er det første stop for kyndige læsere. Vores hjemmeside er ledsagingsværktøjet til smarte internetlæsere. For byer rundt om i verden kan rejsende finde ting at lave, spisesteder, hvor man kan shoppe, underholdningsmuligheder og begivenheder. Tidlige historier og blogindhold, plus en ressource på 50.000 + ting at gøre for mennesker, kombineret med vores sjove blogs, gør os til en nyttig ressource for dagens publikum.

Vores Print produkter

Vores magasin, vores gæstebog, sponsoreret indhold, abonnementsmuligheder og nyheder er alle en del af den forskelligartede familie, der når op med de oplysninger, de har brug for, mens de udforsker byen eller læser. Smart, originalt indhold, smuk fotografi og detaljerede kort dækker alle aspekter af oplevelsen, fra de varmeste must-try restauranter og off-the-beaten-path lokaliteter til grundlæggende, såsom transport, logi og navigation.

For mere information eller for at anmode om annonceringssatser, skriv os. Vi sender dig en bekræftelsesemail med download instruktioner til det medieudstyr, du har anmodet om.